خورشت قورمه سبزی از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که تقریبا بدون هیچگونه تغییری از زمانهای قدیم تا به امروز، سر سفره ایرانیها بوده است. این خورشت، ابتدا در میان عشایر دامپرور متداول بود و بعد از آن به سراسر ایران منتقل شد. در این مقاله قصد داریم به راهکارهای سریع و موثر برای رفع تلخی قورمه سبزی بپردازیم پس با ما همراه باشید.
سریعترین و سادهترین روشها برای رفع تلخی قورمه سبزی:
سبزی خورشت قورمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع است که اگر مقدار شنبلیله یا میزان سرخ کردن سبزی زیاد شود، طعم خورشت به تلخی میزند. همچنین استفاده نامناسب از لیمو عمانی نیز ممکن است از دلایل تلخ شدن قورمه سبزی باشد. قبل از استفاده، لیمو عمانی در تهیه قورمه سبزی را به مدت چند ساعت بخیسانید و یا آن را بشکنید و هستهها را جدا کنید.
سپس لیمو را بکوبید و ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از آن را در انتها به خورشت اضافه کنید. اگر به دنبال پخت انواع غذای متنوع هستید، میتوانید مجله “آشپزی“ اُکالا را مطالعه کنید و از پخت غذاهای هیجانانگیز و متنوع لذت ببرید.