بادمجانها، که یک محصول صیفی جات هستند، در بسیاری از غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند. اگرچه اغلب به عنوان یک سبزی مورد توجه قرار میگیرند، اما از نظر فنی بادمجان نوعی میوه است، زیرا از گیاهی گلدار رشد میکنند و دارای دانه هستند. در ادامه این مقاله از قسمت خواص مواد غذایی در مجله اینترنتی اکالا به خواص منحصربهفرد و مغید بادمجان اشاره میکنیم.
انواع مختلفی از بادمجان وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند. در حالی که بادمجانها با پوست بنفش بسیار رایج ترهستند، بادمجانهایی به رنگ قرمز، سبز یا حتی سیاه نیز وجود دارد.
علاوه بر اینکه یک حالت منحصر به فرد و عطر و طعم مطبوعی را به غذاها میبخشد، بادمجانها چند خاصیت بالقوه برای سلامتی نیز با خود دارند.